SH Elkedjan 2018Feb 0099

Årets Elkedjan företag 2019

Vi är en del av Elkedjan

Vi är medlemmar i Elkedjan, Sveriges enda rikstäckande elinstallationskedja. Elkedjan är en medlemsorganisation som samlar 140 elinstallatörsföretag på över 190 orter runt om i Sverige.

Totalt ingår över 1.600 elektriker från Kiruna i norr till Ystad i söder. År 2019 tilldelades Alf Ericson Elektriska i Lerum Årets Elkedjan företag.

 

Årets företag utför alla typer av elinstallationer, totalentreprenader och servicearbeten.

Med välutbildade tekniker har man på riktigt specialistkunskap inom en rad olika områden som

ladd, sol, industriinstallationer, KNX-system och smarta hem. Det är ett företag som under många år, på ett engagerat sätt, deltagit i flera projekt som utvecklat kedjan. Man har deltagit i akademin, profilerat såväl bilar som personal och nu installerar man Elkedjan Nära. Företaget är även ett föredöme när det gäller mångfald bland sina anställda med flera kvinnliga elektriker. Ett företag som tar hand om sina anställda, sina riktiga elektriker.

 

Tillsammans med Elkedjan finns vi som en trygg partner hela vägen; från produkt till färdig lösning. För att lära dig mer om hur vi jobbar med smarta och hållbara lösningar för en bättre morgondag, se filmen Elkedjan - en stark plattform för gemensamma affärer.

 

Skärmavbild 2020 06 18 Kl. 16.03.52