SH Elkedjan 2019Sep03 01676S (1)

Våra tjänster

Vi utför eltjänster för både privata hushåll och företag.

Vad vi gör

Vi utför alla typer av elinstallationer, entreprenader och servicearbeten med hög kvalitet och god miljöanpassning. Vi jobbar mot privata hushåll, fastigheter, företag, industrier, kommuner och myndigheter. Våra tekniker är välutbildade och har spetskunskap inom en rad olika områden. Däribland laddstationer, industriinstallationer, solceller, KNX-system och smarta hem. Vi arbetar enligt Elrätt för en säker, smart och hållbar installationsteknik. Alf Ericson Elektriska i Lerum AB är ett registrerat elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Vad vi gör

Vi utför alla typer av elinstallationer, entreprenader och servicearbeten med hög kvalitet och god miljöanpassning. Vi jobbar mot privata hushåll, fastigheter, företag, industrier, kommuner och myndigheter. Våra tekniker är välutbildade och har spetskunskap inom en rad olika områden. Däribland laddstationer, industriinstallationer, solceller, KNX-system och smarta hem.

Hittar du inte just den tjänst som du söker?

Vi utför de flesta el-relaterade tjänsterna, om du inte hittar det du söker är du välkommen att ta kontakt med oss så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig!